Fiókom

Végre szabadon!

Végre szabadon!

Egy drogfüggő hippi új életet kezd

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1950,00 Ft
Internetes ár:  1755 Ft
Fizetendő:
1755 Ft
Megtakarítás:  195,00 Ft (10%)

Leírás

Olgával és Alainnel együtt úgy döntöttünk, hogy megállunk egy kicsit füvvezni egy földúton a libanoni határ közelében. Mindhárman a mennyekben éreztük magunkat. Ilyen euforikus hangulatban telt el az egész nap. Már késő éjszaka volt, amikor két férfi kopogott be az autó ablakán. Nem értettük, mit akarnak, de olyan fenyegető volt az ábrázatuk, hogy megijedtünk. Egyikük egy pisztolyt vett ki a zsebéből és a pisztolycsővel ütögetve az ablakot, felszólított, hogy szálljunk ki. Kétségbeesett mozdulattal beindítottam a motort és odakiáltottam az utasaimnak.
- Feküdj!
Fejemet a kormányra hajtva, a félelemtől reszketve léptem a gázra. Egyszer csak lövés dördült, és az autó hátsó ablaka ripityára tört."

Hatalmas tévedés lenne azt gondolni, hogy a fenti mondatok egy bűnügyi regényíró fejében megszületett fikció szavai. Jean-Michel PANNIER nem thrillert írt, hanem élettörténetét osztja meg olvasóival.  Jean-Michel hippi volt a '60-as és '70-es évek Franciaországában. Gyermekkorától kezdve az alkoholizmus és a kábítószerezés határozta meg életét. Elutasítottnak érezte magát és nem volt jövőképe. Kereste az élete értelmét, vágyott a szeretetre és az elismerésre családja részéről, de nem kapta meg. 
A boldogságot keresve merült el az alkohol, a drogok, a cigaretta élvezetében, miközben hatalmas utazást tett, tucatnyi ország érintésével, hihetetlen kalandokba keveredve, de növekvő depressziójára egyszer már csak az öngyilkosság kínálkozott, mint egyetlen gyógyszer. Egy természetfölötti kéz avatkozott be ezen a ponton életébe, hogy hazavezesse Franciaországba, ahol valódi boldogságra, igazi örömre talált. Az időnként fájdalmas, máskor mulatságos történetek sora nem ér itt véget, mert Jean-Michel nemcsak arról ír, milyen ember volt, hanem arról is, milyen ember lett, miután leszámolt múltjával. 

Tulajdonságok

ISBN: 9789630862417
Kiadó:
MPE
Eredeti cím:
Finie la Galére!
Méretek:
152 x 234 x 10 mm
Súly: 0,255kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 163
Megjelenés dátuma: 06.08.2013
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!