Zsidóknak először
Zsidóknak először

Zsidóknak először

A zsidómisszió teológiai perspektívái az egyháztörténelem korszakaiban

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1080 Ft


Ár:
1080 Ft
Megtakarítás::
120 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Szüksége van-e a zsidóknak Jézusra? Szabad-e hirdetni az evangéliumot Izrael népe számára? Mi Izrael kiválasztásának valódi értelme és célja? Miért reagálnak a zsidók gyanakvással a zsidómisszióra, és miért utasítja el sok keresztyén az evangélium továbbítását a zsidók felé?

A zsidóság és a keresztyénség viszonyának megértéséhez szükséges az immár közel kétezer éve tartó folyamat, a korábbi időszakoktól az egyháztörténelem különböző szakaszain átívelő dinamikus kapcsolat megismerése.

E könyv mindenekelőtt abban segít a keresztyéneknek, hogy megfelelő helyen lássák Izraelt a megváltás történetében, és hogy helyére kerüljön a zsidómisszió a misszió történetének fényében.

Jelen munkának, mely a szerző mesterképzésének kiválóra értékelt záródolgozata, határozott célja az okok feltárása, a motivációk vizsgálata, a bibliai-exegetikai és az egyház- és üdvtörténeti háttér együttes alkalmazása.
ISBN: 9786155624681
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím: Den Juden zuerst
Méretek: 142 x 197 x 8 mm
Súly: 0,185kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 144
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!