Fiókom

Zsoltármeditációk

Zsoltármeditációk

Versről versre végig a 150 zsoltáron

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  4600,00 Ft
Internetes ár:  4140 Ft
Megtakarítás:  460,00 Ft (10%)

Leírás

A Zsoltármeditációk egy olyan közös zarándokútja a Veresegyházi Református Egyházközség tagjainak, melyek részleteiben napról napra közösen állhattunk meg és borultunk le az Úr elé. Örömeinket, bánatankat a zsoltárok folyamatosan következő versein keresztül imádkoztuk végig, együtt könyörögve Dáviddal, Salamonnal, Ászáffal, Mózessel  Kórah fiaival. Három évig tartott ez az út.

Hitbeli testvéreim biztatására gyűjtöttem most egybe ezt a hosszú út során napról napra szedett csodálatosan sokszínű csokrot, mely több mint 1100 áhítatot tartalmaz. Hithősök útján járhattunk az Úr áldott útmutatásaival végig, és ő maga is ott volt velünk. Szívből köszönöm neki, hogy mindig megadta azokat a gondolatokat, melyek az éppen aktuális és sokszor igen nehéz igék értelmezéséhez felvérteztek. És köszönöm az útitársaimat, akik kitartottak egészen a célig.

Szolgáljon ez a kötet lelkük épülésére és a mi Urunk nagy nevének dicsőségére!

 - a szerző


"A bibliai zsoltárok évezredek óta tanítanak imádkozni és énekelni; ötágú sípként szólaltatják meg a panasz, a kérés, a bűnbánat, a hála és a dicsőítés hangjait. Akik ráhangolódnak, azoknak a lelke rezonál az örök emberi érzésekre és élethelyzetekre. Fukk Lóránt zsoltármeditációi is ebbe a sorba tartoznak. Örömünkkel és bánatunkkal a legjobb helyre segítenek: Isten közelébe. Kálvin szavai szerint a legjobb imádság az, amit Isten Igéje ad a szívünkbe és a szánkba." - Dr. Szűcs Ferenc

"A zsoltárok könyve egy 150 helyiségből álló különleges tükörpalotához hasonlítható. Ha belépünk egy-egy csarnokába, akkor saját lelkünk különböző állapotait és rezdüléseit pillanthatjuk meg Isten jelenlétében.
A lelkipásztor-szerző arra vállalkozott, hogy bennünket barátian kézenfogva, minden zsoltárt úgy mutat be, hogy azok üzenete ne csak valónk felszínét, hanem szívünk igazi mélységét is feltárják. A bátorító elmélkedéseket olvasva nagy csoda történhet velünk: Jézus is mellénk szegődik, mert Ő is jelen van a zsoltárokban! Így aztán akár gyógyultan is jöhetünk ki a tükrös szobákból, mert immár mi is elkezdünk imádkozni: néha könnyezve, máskor felszabadult örömmel." - Dr. Tatai István

Tulajdonságok

ISBN: 9786150070933
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
140 x 200 x 35 mm
Súly: 0,775kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 688
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!