Életem és szolgálatom
Életem és szolgálatom

Életem és szolgálatom

Önéletrajz

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

4491 Ft


Ár:
4491 Ft
Megtakarítás::
499 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
„Elviszed gyógyító erőmet a nemzedékednek, egy napon pedig építesz Nekem egy olyan egyetemet, aminek az alapja az Én hatalmam…”

Ez a hívás volt az, amely elindította Oral Roberts szolgálatát 1947-ben. Sokat követelő feladat lenne ez bárki számára: egy szegény oklahomai vidéki fiúnak pedig bizonyára lehetetlennek tűnt. Nem állt rendelkezésére se pénz, se rang, se képzettség, de még követhető minta sem.

Oral Roberts azonban felnőtt a kihíváshoz és egy hatalmas értéket képviselő, szerteágazó szolgálatot épített fel, amit hírnév, ellentmondások, nagy teljesítmények és tragédiák kísértek. A 20. század leghíresebb vallási személyiségei közé tartozott: világszerte ismerték, királyok és elnökök felé szolgált Isten beszédének hirdetése és ima által. Barátai és kortársai közé tartozott Billy Graham, Robert Schuller, Kathryn Kuhlman, Gordon Lindsay, Rex Humbard és Pat Robertson.

Elsők között ismerte fel, mekkora ereje van a televíziózásnak az evangélium terjesztésében, és a vallási témájú műsorok fejlesztésének pionírja volt. A pünkösdi mozgalom – a drámai jelekkel, csodákkal és a lelkes dicsérettel – az amerikai vallási élet perifériájának számított mindaddig, míg Oral Roberts el nem juttatta mindezt az amerikaiak nappalijába. A közel fél évszázados, tömegek felé végzett szolgálat, az Oral Roberts Egyetem campusa, több mint ötven könyv és Oral saját olthatatlan szellemisége tanúi és bizonyságai annak, hogy mi mindent meg lehet valósítani, ha valaki engedelmeskedik Isten hívásának.
ISBN: 9786156108982
Kiadó: Patmos Records
Eredeti cím: My Life and Ministry - Oral Roberts - A Biography
Méretek: 160 x 235 x 28 mm
Súly: 0,747kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 440
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!