Fiókom

Örökre dalolnék szeretetetről

Örökre dalolnék szeretetetről

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2500,00 Ft
Internetes ár:  2250 Ft
Fizetendő:
2250 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)

Leírás

Miilyen eseményekből, történetekből születtek a Delirious? dalok? Most megismerhetjük azokat a bibliai felismeréseket és személyes élményeket, amelyek ezeket a nagyszerű dicsőítő énekeket ihlették. Húsz fejezetben olvashatunk történeteket és elmélkedéseket, s így jobban megismerhetjük a zenekar tagjait is, akik a modern dicsőítés talán legismertebb úttörői lettek.
Az együttes öt tagja közül négyen sógorok, így tényleg elmondható, hogy közeli kapcsolatban állnak egymással. Azért indultak el együtt, hogy azt csinálhassák, amit igazán szeretnek: zenélni és közel vinni másokat Krisztushoz.
Ezekből a rövid, tömör írásokból megtudhatjuk, mit értett meg Stu G, amikor beteg édesapjáért imádkozott, s hogy Martin miként írta első énekét. Láthatjuk, hogyan változtatta meg egy prófécia az akkor formálódó dal mondanivalóját, s annak is tanúi lehetünk, hogy a bibliai zsoltárok mennyire hatottak zenei és személyes pályájukra egyaránt.
A könyv segítségével bepillantást nyerhetünk a titokba, ami a sok-sok album és az egész világon adott megannyi koncert mögött áll: ez az öt fiatalember a szívét-lelkét beleadta, hogy a mi generációnk élete megváltozzon.

Tulajdonságok

ISBN: 9638575753
Kiadó:
Kérügma
Eredeti cím:
I Could Sing of Your Love Forever
Kód: 6974
Méretek:
165 x 178 x 6 mm
Súly: 0,225kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 125
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

zsoltk  (21.09.2012)

Mitől olyan jó a Delirious? Hát attól, hogy nem félnek kilépni a megszokott sablonos keresztyén gondolkozásból. Tetszik, hogy eredetien és őszintén mernek gondolkodni, és ki is merik mondani. Nagyon bátorító könyv, még akkor is, ha valaki nem tud angolul, vagy nem ismeri a dalokat, mert igazi, élő emberek írták le tapasztalataikat, élethelyzeteiket Istennel. Nagyon ajánlom!

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!