Fiókom

A hit nemes harca

A hit nemes harca

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  1995 Ft
Fizetendő:
1995 Ft

Leírás

A hit - a leghatalmasabb erő az életedben! Íme, egy könyv, ami építi a hitedet, magabiztossá tesz és visszaadja a reményedet a saját életeddel kapcsolatban. Megtanulhatod belőle, hogyan vesd hitedet csakis Istenbe - minden napod minden percében. Az átlagos keresztény mindennapi életének nem része a hit - legalábbis az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a szerző él. Hónapokig éldegélhet az ember úgy, hogy nem az Istenre hagyatkoztó hitre támaszkodik, hanem a hitelkártyájára, a bankszámlájára, az egészségügyi ellátásra, a biztosítására, a kormányra és más, hasonló lehetőségekre. Ritkán vetjük magunkat Isten karjába a végsőkig kétségbeesetten.
Amikor teljesen megértjük a hit mibenlétét, és ki is fejlesztjük magunkban ezt a hitet, biztos és elsöprő győzelmeket arathatunk a gonosz és minden hordája fölött.

"...bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek." (Máté 17:20)

E könyv célja az, hogy felfegyerezzen a hegyeket - a stressz, a csalódás, a magány, a terhek és a szomorúság hegyeit - elmozdító hittel. A hit készít utat a békességnek és a kibeszélhetetlen örömnek!


Tulajdonságok

ISBN: 9789638768926
Kiadó:
Zúgó Szél
Eredeti cím:
The Good Fight of Faith
Kód: 6973
Méretek:
153 x 228 x 12 mm
Súly: 0,350kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 230
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A harcoló királyság
A harcoló királyságpapír:  1795 Ft
1995,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
A Menny a földön
A Menny a földönPapír:  1995 Ft

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!