Fiókom

Smith Wigglesworth titkai

Smith Wigglesworth titkai

Személyes bepillantások Isten szolgájának csodálatos életébe

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1100,00 Ft
Internetes ár:  990 Ft
Fizetendő:
990 Ft
Megtakarítás:  110,00 Ft (10%)

Leírás

Egyetlen könyv embere

"Smith Wigglesworth azt szerette mondani, hogy öt font jutalmat ad bárkinek, aki bármikor rajtakapja a Bibliája nélkül." - William Hacking

Sokat írtak már róla, tanulmányozták és tárgyalták; de mi tette Smith Wigglesworth-öt Isten erejével teljes emberré? MIlyen volt a színfalak mögött? Mik voltak a mindennapi szokásai?

Azt szokták mondani, hogy egy embert ne a színpadi jelenléte, hanem a mindennapi életmódja alapján ítéljünk meg. Készüljön fel, mert ebben a figyelemreméltó meglátásokat tartalmazó könyvben megpillanthatja "a szolgáló mögött az embert". Hacking megosztja személyes visszaemlékezéseit, amelyeket a Wigglesworth-el több mint huszonöt éven keresztül fenntartott, állandó szolgálati kapcsolatából gyűjtött össze. Ez a könyv sokat elárul Isten e nagy emberének szívéről és jelleméről: kimagaslóan emberséges természetéről, mások iránti könyörületességéről. Meg fogjuk érteni azokat a gondolatokat és eszményeket, amelyek erőteljes szolgálatát formálták, azt a szolgálatot, amely az Istennel megélt, kompromisszumok nélküli kapcsolatán alapult.

"Egyszer bátorkodtam ajánlani neki elolvasásra egy kis könyvet (...) Udvariasan visszautasította, és elmagyarázta, hogy amióta a felesége megtanította olvasni és írni, a Bibliáján kívül semmi mást nem olvas." - William Hacking

Tulajdonságok

ISBN: 9789638641076
Kiadó:
Amana 7
Eredeti cím:
Secrets of Smith Wigglesworth
Kód: 4699
Méretek:
110 x 165 x 5 mm
Súly: 0,080kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 96
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!