Fiókom

A maradék Isten házáért + Dávid sátora

A maradék Isten házáért + Dávid sátora

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  500,00 Ft
Internetes ár:  450 Ft
Fizetendő:
450 Ft
Megtakarítás:  50,00 Ft (10%)

Leírás

Van egy alapelv a Szentírásban, ami azt mutatja, hogy Isten mindig elhívja népének maradékát, és törődik velük. A zsidóknak az a kis csapata, amely a babiloni fogság végén tért vissza Jeruzsálembe, éppen ilyen maradék volt. Készek voltak arra, hogy elhagyják a kényelmes és otthonos Babilont és újjáépítsék Isten házát - azt az egykori fejedelmi templomot, amely romokban állt. Ezekben az utolsó napokban Isten maradékot hív ki a világból, hogy hagyják el az emberek által létrehozott vallási rendszert, és így élő kövekből építhesse fel a házát - egy olyan hajlékot, amely megfelel az ő szívének és szándékainak.

A maradék Isten  házáért
című történet azokról a zsidókról szól, akik visszatértek Babilonból Jeruzsálembe. Allegória, amelynek az a szándéka, hogy felindítson hívő férfiakat és nőket, akik szent elégedetlenséget éreznek és arra vágynak, hogy átéljék Jézus Krisztus Gyülekezetének a helyreállítását.

Kétezer évvel ezelőtt Jézus Krisztus ezt a nagy kijelenetést tette: "Fel fogom építeni Gyülekezetemet". Az ember is épít, de az sokszor káros Isten munkájára, még akkor is, ha az Ő nevében teszi. A Dávid sátora kombinálja a történetmondást és a bibliamagyarázatot, hogy fényt árasszon egy olyan témában, amely ma annyira időszerű. Bemutatja a Gyülekezet mennyei természetét, és megvilágítja azt a romlást, amely a bukott ember vallásos ténykedésének következménye.

Tulajdonságok

ISBN: 978963943437X
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
A Remnant for the House - The Tabernacle of David
Kód: 1584
Méretek:
123 x 184 x 6 mm
Súly: 0,100kg
Kötés: papír
Oldalszám: 104
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Képregényes Biblia
Képregényes Bibliakeménytáblás:  2880 Ft
3200,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Regények, versek

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!