Fiókom

A mennyei ember

A mennyei ember

(Író) , (Író)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1990,00 Ft
Internetes ár:  1790 Ft
Fizetendő:
1790 Ft
Megtakarítás:  200,00 Ft (10%)

Leírás

Ennek a felkavaróan drámai történetnek a kezdetén Isten meglátogat egy fiatal, koldusszegény fiút a kínai Honan tartomány egy eldugott falujában, hogy aztán megdöbbentő csodák sorozatának kíséretében az evangélium bátor hirdetőjévé tegye. Jün testvér (Liu Csen-jing) a kínai házigyülekezetek hálózatának egyik legfőbb vezetője, akinek kalandos életútján keresztül hiteles bepillantást nyerhetünk a Kínában működő úgynevezett földalatti egyház kibontakozásába és működésébe. Az olvasónak bizonyára az az érzése támad helyenként, mintha az Apostolok cselekedeteinek újabb fejezeteit olvasná - persze mai szereplőkkel és helyszíneken - ezúttal a huszadik század végi Kínában. De Jün testvér és a kínai egyház történetének egy nagyon megrázó oldala is van. A hitük miatt bebörtönzött, brutális kínvallatásokban részesített, embertelen körülmények között fogva tartott, sokévi kényszermunkára, sőt nemegyszer halálra ítélt keresztények és családjaik szenvedéstörténete a médiából megszokottnál jóval árnyaltabb képet fest Kína újkori fölemelkedéséről és gazdasági sikereiről.
Az európai olvasót helyenként bizonyára sokkolni fogják az e lapokon elmesélt hiteles történetek, ugyanakkor óriási bátorítást meríthet abból, hogy napjainkban is vannak sokan, akik még ezt az árat is hajlandók megfizetni Jézus Krisztus követéséért.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639617582
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
The Heavenly Man
Kód: 1355
Méretek:
138 x 210 x 18 mm
Súly: 0,430kg
Kötés: papír
Oldalszám: 389
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A mennyei ember
A mennyei emberPapír:  1400 Ft
Élő víz
Élő vízPapír:  1700 Ft
Élő víz
Élő vízpapír:  2655 Ft
2950,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Vélemények és ismertetők

Lévay  (2012.09.21)

Hátha azt gondolnánk, hogy mi itt nehezen élünk, majd megújul e könyv elolvasása után a véleményünk. Hogyan szánják oda magukat sokkal nehezebb helyzetben élő atyafiak? Micsoda kitartás, odaszánás van az életükben. Sokat, igazán sokat tanulhatunk tőlük. Nagyon felpezsdítő és egyben megrendítő könyv!

dezso  (2012.09.21)

azt mondom hogy a satan mindent megtesz az ert hogy el fordicsa az emberek bizalmat istentol akar eletek ki oltalsal is.

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!