Fiókom

Vagyok-e valaki?

Vagyok-e valaki?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  2500,00 Ft
Internetes ár:  2250 Ft
Fizetendő:
2250 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)

Leírás

"A valóságnak megfelelő énkép drága kincs. Előfeltétele annak, hogy az ember teljes szívvel hasznos és termékeny életet tudjon élni. A valóságtól elrugaszkodott énkép óriási hátrány."
A neves amerikai pasztorálpszichológus az önértékelés, önkép, énideál, önbecsülés kérdésébe vezeti be az olvasót. Legtöbbünk szenved valamilyen hiányosságban e téren, még ha nem is mindig tud róla. A következmény: neurotikus tünetek, gátlások, kompenzáló magatartásformák, gyötrő kisebbségi érzések, sikertelenségek az emberekkel való kapcsolatokban.
Ugyanakkor nem szükségszerű, hogy ezek a gondok kialakuljanak és fennmaradjanak. Segíthet a megfelelő nevelés, hogy gyermekeinknek igazán valós énképük, és megalapozott önértékelésük legyen. De nem késő akkor sem, ha e bajokat magunkon ismerjük fel. A könyv az önismeret vezérfonala. A reális önismeret segítségével pedig van lehetőség a változásra.

Tulajdonságok

ISBN: 9637954399
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
The Sensation of Being Somebody
Kód: 1729
Méretek:
141 x 198 x 14 mm
Súly: 0,290kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 254
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!