Fiókom

A viskó

A viskó

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3290,00 Ft
Internetes ár:  2961 Ft
Fizetendő:
2961 Ft
Megtakarítás:  329,00 Ft (10%)

Leírás

William Paul Young megrázó regénye az utóbbi évek egyik legnagyobb könyvsikere, ami páratlanul rövid idő alatt több mint 10 millió példányban fogyott el. Mert akik elolvasták, azok mentek és vettek tízet, harmincat, ötvenet, és osztották szét rokonaik, barátaik között.
Az egyébként vitákat is kiváltó regényről egyik méltatója azt tartja, hogy olyan hatással lehet erre a nemzedékre, mint A zarándok útja volt a maga idejében. A könyv mindenesetre egy lebilincselően izgalmas, és izgalmasan provokatív olvasmány, amiben a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. Akik már olvasták, azt ajánlják, hogy zsebkendőkkel felszerelkezve láss az olvasáshoz. Szükséged lesz rájuk...

Vigyázat, regény! Nem teológiai értekezés! Valóság és fantázia. Kijelentés és keresés. Egy kétségbeesett, kételyekkel teli ember keresése. Nem Szentírás! Egy megrázóan izgalmas 'mese'! Vagy ahogy Demi Moore ajánlja: sorsfordító erejű olvasmány... Egy olyan siker, ami még a szépirodalomra nemigen figyelő Forbes magazin figyelmét is felkeltette.


Tulajdonságok

ISBN: 9789638935755
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím: The Shack
Kód: 3692
Méretek:
133 x 204 x 19 mm
Súly: 0,260kg
Kötés: papír
Oldalszám: 256
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Regények, versek

Vélemények és ismertetők

Andrea Kámány  (2021.11.06)

Ennek a könyvnek írója olyan háttérből, kultúrából való, amelyben természetvallás, animizmus, ezotéria, egyéb keveredik. Nem mondható tiszta forrásnak. A Biblia azt mondja, mindent vizsgáljunk meg, hogy Istentől van-e (Luk12,57, 1Tessz5,21-22, 1Ján4,1).

Kata  (2012.09.21)

Képzeljük el, hogy valaki nemrég megtért és nagy szüksége van arra, hogy ne csak az agyával fogja fel, mi az a hit, hanem a szívével is.
Nekem ez a könyv segített megértenem és megéreznem Isten szeretetét és jelenlétét.
Mióta ezt elolvastam, minden nap boldogan kelek fel és olyan dolgokat is meglátok, amik eddig elkerülték a figyelmemet.

zsoltk  (2012.09.21)

Nagyon jó és elgondolkoztató könyv. Ha meg is hökkent, valójában azt mutatja be, Isten mennyire személyesen törődik velünk. Kár, hogy vannak, akik a hit elleni támadásnak vették.

P.Márti  (2012.09.21)

Nekem abszolút nem tetszett. Aki vallásos indíttatásból ragadná a kezébe, az olvassa inkább a Bibliát. Nyálas, giccses, szájbarágós, valami nagyot akar mondani, de belebukik. Idegesítő és fárasztó a stílusa.

Kéry Zsuzsanna  (2012.09.21)

A könyv írója olyan istenképet és olyan evangéliumot tár elénk, ami lényegesen eltér a Bibliában kijelentettől. Részletes kritika itt olvasható: http://hitvedelem.blog.hu/2010/01/31/a_visko_es_ami_benne_van_avagy_a_szentimentalizmusba_agyazott_univerzalizmus

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!