Fiókom

A zsoltárok csodálatos világa

A zsoltárok csodálatos világa

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3400,00 Ft
Internetes ár:  3060 Ft
Fizetendő:
3060 Ft
Megtakarítás:  340,00 Ft (10%)

Leírás

Senki ne gondolja, könyvünk azzal a céllal íródott volna, hogy végigmagyarázza mind a százötven zsoltárt. Nem vagyok hebraista, héber-tudós. Ellenben szeretném, ha átélnénk azt a csodát, ami benne rejlik a zsoltárokban. Azokról a zsoltárokról fogunk elmélkedni, amelyek különösképpen szólnak hozzánk, Jézus mai tanítványaihoz.

Mélylélektani szempontból fogom magyarázni a zsoltárokat, természetesen az eredeti szöveg és kommentárok figyelembevételével. Szeretném megérteni, mit mondanak ezek a sok ezer éves ősi imák a mai modern ember számára, hogy felfedezzük: tulajdonképpen csak a kosztümök változtak, az emberek nem, a sebek is ugyanazok, ugyanúgy fájtak régen, mint ma. Szeretném felmutatni az örök embert, örök problémáival, lelki sebeivel.

A Zsoltárok könyve tehát Isten és ember dialógusának a könyve. Imádság az, ahol dialógus, párbeszéd történik. A megszólító Isten által megszólított ember elkezd beszélni, mint gyermek az apjához...

Tulajdonságok

ISBN: 9789636968182
Kiadó:
Szent Gellért
Méretek:
137 x 211 x 18 mm
Súly: 0,390kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 264
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!