Fiókom

Az Ószövetség áttekintése

Az Ószövetség áttekintése

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1200,00 Ft
Internetes ár:  1080 Ft
Fizetendő:
1080 Ft
Megtakarítás:  120,00 Ft (10%)

Leírás

A biblia Isten Igéje, Isten rajta keresztül jelentette ki magát az embernek. Ezért a Bibliát joggal nevezik Szentírásnak is. A Biblia fő témája Jézus Krisztus, Isten Fia, aki eljött a bűnösök világába, hogy megszabadítsa őket, és meghalt értük a kereszten. Ez csodálatos üzenet! Maga az Úr Jézus mondta, hogy nemcsak az újszövetségi, hanem az ószövetségi Írások is Róla tesznek bizonyságot.
Ezért fontos minden keresztyén számára, hogy Isten Igéjének ezt a részét is ismerje. azonban az Ószövetséget sokan nem értik. Ebben szeretne ez a rövid áttekintés segítséget nyújtani. Rövid bevezetőt ad mind a 39 ószövetségi könyvhöz, amely tartalmazza a szerzővel, a keletkezés idejével és a könyv mindenkori céljával kapcsolatos legfontosabb információkat, valamint közli a könyvek tartalmi felosztását is, hogy megkönnyítse üzenetük megértését.
Néhány bevezető fejezet a Biblia keletkezéséről és fennmaradásáról, valamint időrendi táblázatok és térképek tehetik hasznos segítséggé ezt a könyvet a Könyvek Könyve első részének jobb megértésében.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155189173
Kiadó:
Evangéliumi
Eredeti cím:
Das alte Testament im Überblick
Méretek:
142 x 197 x 9 mm
Súly: 0,205kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 168
Megjelenés dátuma: 15.11.2012
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!