Fiókom

Az üzenetcentrikus bibliaelemzés

Az üzenetcentrikus bibliaelemzés

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3150,00 Ft
Internetes ár:  2835 Ft
Fizetendő:
2835 Ft
Megtakarítás:  315,00 Ft (10%)

Leírás

Egy gondosan strukturált tudományos művet tart kezében az Olvasó. A szerző hatalmas háttérismerete és élettapasztalata sűrűsödik össze benne olyan közérthetőséggel, hogy nemcsak a főiskolai hallgató, hanem még a hitben háratlan is megértheti. Komesz Mátyás tanár úr évtizedek óta így tanít és így is él. Ez a könyv személyes hitvallás is, mert elszakíthatatlan egységben van szerzőjével: tanúskodás arról, hogy Isten Szent szelleme által ma is naponta megszólít bennünket, aktuális üzenetet ad élethelyzetünkre.
A Bibliát sokan nehezen érthető könyvnek tartják, és valóban azzá is válhat, ha nem megfelelő fókusszal olvassuk. Mit üzen belőle nekem a teremtő Isten? Hogyan kaphatunk Istentől gyakorlatias válaszokat életbevágóan fontos kérdésekre? A könyv figyelmes olvasása során a bibliaolvasáshoz és értelmezéshez kapunk igazi segítséget.


Tulajdonságok

ISBN: 9789630826822
Kiadó:
Pünkösdi Teológiai Főiskola
Kód: 4714
Méretek:
125 x 215 x 20 mm
Súly: 0,400kg
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 248

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!