Fiókom

Az Ige kihirdetésének ereje

Az Ige kihirdetésének ereje

(Író)
  1.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1865,00 Ft
Internetes ár:  1678 Ft
Fizetendő:
1678 Ft
Megtakarítás:  187,00 Ft (10%)

Leírás

Isten Igéjének kihirdetése által hatalmas erő szabadul fel! Annak ellenére, hogy ez a csodálatos lehetőség a rendelkezésükre áll, a keresztények közül sokan mégsem tudnak erről. Pedig Isten Igéje a személyes problémáktól a nemzetközi krízisekig minden helyzetbe erőteljesen és hatékonyan be tud avatkozni.

Sok évtizedes szolgálata során Derek Prince minden nap megvallotta és kihirdette Isten Igéjét. Személyesen megtapasztalta, milyen drámai módon képesek megváltoztatni a szellemi légkört ezek a kihirdetések. Megtanulhatjuk tőle, hogyan alkalmazzuk Isten Igéjének kihirdetését a saját körülményeink között. Isten teremtő és átformáló ereje minden helyzetben felszabadul – függetlenül attól, milyen problémával kell szembenéznünk. Minden egyes hívőnek kiváltsága és felelőssége, hogy Isten Igéjét kihirdesse.

Ebben a könyvben Derek Prince először lefekteti a bibliai alapelveket, majd tanácsokat ad, hogyan alkalmazzuk ezeket a gyakorlatban. A könyv második felében összegyűjtötte és csoportosította számunkra azokat az Igéket, amelyeket mi is naponta használhatunk a kihirdetések során.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155856068
Eredeti cím:
The Power of Proclamation
Méretek:
135 x 195 x 10 mm
Súly: 0,205kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 168
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!