Az Isten országa épül
Az Isten országa épül

Az Isten országa épül

Gyakorlati segítség gyülekezetvezetőknek és Isten minden szolgájának

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

3150 Ft


Ár:
3150 Ft
Megtakarítás::
350 Ft (10%)

Igény szerint beszerezhető
  Kosárba teszem
"...mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a véghezvitelt tetszése szerint." - Fil 2:13

Ez a könyv pontosan így készült, készülhetett csak el. Hiszen Édesapám halála előtt majdnem teljesen befejezte előző könyvét (Kincs törékeny cserépedényben - dr. Fekete Péter életrajza). Ennek az előző könyvnek az anyagait kutatva, feldolgozva bukkantam rá ennek a harmadik könyvének az anyagára is, amit halála előtt még "összekészített". Nem tudtunk róla, hogy ezen is dolgozik, de Isten jobban tudta, hogy mikor akarja hazavinni és arra indította, hogy abban az évben hamarabb állítsa össze a kiadásra váró dolgokat. Pedig nem készült Édesapám még a halálra, a nyarat, csendesheteket, szolgálatokat tervezgtette, szervezte...

Ennek a sokak áltla nagyon várt könyvnek a kiadásával szeretnénk célba juttatni azt a mondanivalót, amit Isten Édesapámra bízott a gyakorlati teológia témakörében. Nemcsak lelkészeknek és gyülekezet- vagy közösségvezetőknek szól, hanem Isten minden gyermekének, hiszen Isten minden gyermekét nemcsak az ő követésére, hanem munkára, szolgálatra is hívja az ő országában.

Kívánjuk, hogy minden Olvasó sok áldást nyerjen ebből a könyvből is, tudja az olvasottakat aprópénzre váltani a gyakorlatban is! Így épül Isten országa: bennünk és általunk.

"az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szentlélek által való öröm." - Rm 14:17
ISBN: 9786158053716
Kiadó: Immánuel
Méretek: 164 x 235 x 17 mm
Súly: 0,505kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 312
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!