Börtönlevelek

Tulajdonságok

ISBN: 9789631257106
Kiadó:
CLC Magyarország
Eredeti cím:
Prison Letters
Méretek:
133 x 203 x 6 mm
Súly: 0,115kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 88
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 1500,00 Ft
Internetes ár: 1275,00 Ft
Megtakarítás:  225,00 Ft (15%)
Ossza meg barátaival!

Börtönlevelek

Corrie ten Boom (Szerző)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

1944-ben Corrie ten Boom és családja, az ellenállás részeként és keresztyén hitük melletti elkötelezettségből holland zsidókat bújtatott a náci megszállók elől. Idővel Corrie-t és az egész családot letartóztatta a Gestapo és Scheveningenbe, majd a vughti koncentrációs táborba zárták őket. A börtönbe zárva levelek útján tartotta szeretteivel a kapcsolatot.

E leveleket az elképzelhetetlen megpróbáltatások, a talpra állás és az Úrba vetett töretlen hit történetei töltik meg. A kötetbe válogatott írások mélyen megindítják az olvasót, hiszen ezek jelentették az egyetlen kapcsolatot a családdal, a külvilággal. Corrie Krisztus iránti szeretetének és odaszánásának bizonyságai, s egyúttal inspiráció mindenkinek.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Corrie ten Boom
A második világháború kitörése előtt Corrie ten Boom ötven éven át élt családjával Hollandiában. Miután csodálatos módon kiszabadult a náci koncentrációs táborból, Corrie nemzetközi szolgálatba kezdett, sokat írt és sok helyen tartott előadásokat. Rengeteget utazott, hirdetve Krisztus evangéliumát, és tanácsadóként segítséget nyújtott hívőknek és nem hívőknek egyaránt. Krisztus szeretetének világszerte ismert bizonyságtevője kilencvenegyedik születésnapján, 1983-ban hunyt el.