Fiókom

Evolúció - Tény vagy elképzelés?

Evolúció - Tény vagy elképzelés?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  600 Ft
Fizetendő:
600 Ft

Leírás

Az evolúció elméletét "a világon valaha létezett leghatásosabb és legátfogóbb elmélet"-nek nevezik. A média olyan szenvedélyesen védelmezi és reklámozza, hogy a tudományos ismeretekkel nem rendelkező emberek millióinak feltételezése szerint biztos igaz lehet.

Az evolucionizmus szerint a földi élet véletlenül született meg valamiféle kémiai "ősleves"-ben, és a Homo sapiens csupán az utolsó tagja ama fajok hosszú sorozatának, amelyek az első élő sejttől a gerincteleneken, a halakon, a kétéltűeken, a hüllőkön a madarakon, a szőrös négylábúakon és a majomszerű emlősökön keresztül elvezettek az emberhez.

De mi a bizonyítéka e lenyűgöző forgatókönyvnek? Bizonyítható-e, hogy az élet így kezdődött? Mi a valószínűsége annak, hogy ez megtörtént? A régészet talált-e nyilvánvaló láncszemeket az annyira különböző fajok között? Valóban be tudjuk bizonítani, hogy az élet összes formája véletlenszerű, meg nem tervezett genetikai változásoknak köszönheti létezését?

Vajon létezik-e más magyarázat...?

Tulajdonságok

ISBN: 9637369926
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
Evolution - Fact or Fiction?
Kód: 6482
Méretek:
125 x 183 x 3 mm
Súly: 0,050kg
Kötés: Füzetkapcsolt
Oldalszám: 48
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!