Fiókom

Felépülés válás után

Felépülés válás után

Isten szerinti növekedés és gyógyulás

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  500,00 Ft
Internetes ár:  450 Ft
Megtakarítás:  50,00 Ft (10%)

Leírás

Gyötrelmes folyamaton mész éppen keresztül. Isten úgy írja le a házasságot, mint két különálló személy „egy testté” lételét (1Mózes 2,24). A válás folyamata szétszakítja ezt az egységet, és visszaállítja a két különálló személyt. Hogyan is lehetne szétszakítani valamit úgy, hogy az ne járjon fájdalommal? A fájdalomnak, amin átmész, sok arca van. A válás keserű valósága szertefoszlatta a házasságoddal kapcsolatos reményeidet és álmaidat; az életed tele van nem kívánt változásokkal; és mindennap meg kell küzdened a gyász, a félelem, a harag és a bűntudat furcsa keverékével. Úgy tűnik, mintha Isten nagyon messze lenne – pedig ez nem így van. Ő a nehéz időkben is veled van. A Biblia azt mondja: „Pedig te látod a vészt és a bánatot, rátekintesz, és kezedben tartod.”(Zsoltárok 10,14) Isten lát téged.

A szerző bibliai alapelveket használva vezet át a nyugtalanító változásokon, amelyekkel neked és a gyermekeidnek szembe kell néznetek, és konkrét irányt mutat, hogy megküzdhess minden egyes nap terhével. Meglátod majd, hogy Isten még ennek a fájdalmas helyzetnek a közepén is veled van. Ő örömét leli abban, hogy helyreállítsa, ami tönkrement. Megígéri, hogy megmutatja neked hűségét, begyógyítja a sebeidet, illetve új és meglepő utakon segíti majd a fejlődésedet ebben a zord időszakban.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155446511
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
Divorce Recovery: Growing and Healing God's Way
Méretek:
117 x 166 x 2 mm
Súly: 0,040kg
Kötés: Füzetkapcsolt
Oldalszám: 32
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!