Fiókom

Gyermekre vágyva

Gyermekre vágyva

Bátorítás a meddőség fájdalmával küzdőknek

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  3200,00 Ft
Internetes ár:  2720 Ft
Fizetendő:
2720 Ft
Megtakarítás:  480,00 Ft (15%)

Leírás

Debra Bridwell bensőséges hangvételű könyve azokhoz szól, akik a meddőség fájdalmával élnek együtt. Azokhoz, akik a meddőség mindennapi fájdalmával élnek együtt. Azokhoz, akiknél a fogantatás még várat magára, vagy akik a várandósság ideje alatt elveszítették magzatukat. Ajánlott olvasmány azoknak is, akik szeretnének valódi támogatást nyújtani valakinek, aki ilyen helyzetben van.

„Szeretném, hogy tudd: nem vagy egyedül” ‒ bátorítja az írónő a gyermekért küzdő sorstársait, és mély őszinteséggel tárja fel saját harcait, a remény és az elkeseredés ciklikus váltakozását s a vetélés miatti gyászát. Mindeközben pedig körbekalauzol a különféle segítő módszereken: a gyógyszeres kezelésektől kezdve a mesterséges megtermékenyítéseken át az örökbefogadásig. Nemcsak bemutatja az egyes lehetőségeket, hanem alaposan mögéjük is néz: milyen etikai vonatkozásaik vannak? S vajon mit mond erről a Biblia?

Tulajdonságok

ISBN: 9789632883083
Kiadó:
Harmat
Méretek:
142 x 197 x 16 mm
Súly: 0,360kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 290
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!