Fiókom

Hétköznapi küldetés

Hétköznapi küldetés

A kapcsolatokon keresztüli evangelizálás

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1900,00 Ft
Internetes ár:  1710 Ft
Fizetendő:
1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

Pontosan ott vagy, ahol Isten látni szeretne. Isten országának polgáraként itt és most egyedülálló helyzetben vagy: szolgálhatod az Urat azáltal, hogy a hétköznapi életeddel bemutatod, milyen Istennel járni. Mindezt azok között az emberek között, akikkel nap mint nap kapcsolatba kerülsz.
Isten arra hívott el, hogy "követ" legyél a családod, a szomszédaid és a munkatársaid között. Ha életed és magatartásod visszatükrözi, hogy Isten országának polgára vagy, ez megnyeri őket.
Gondoltál már arra, hogy egy olyan apróság, mint megtanulni valakinek a nevét és rendszeresen köszönni neki megalapozza a lehetőséget, hogy összebarátkozzatok és megoszd vele az örömhírt?
A könyv szerzői segítséget nyújtanak abban, hogy más szemmel lásd a körülötted élőket. Gyakorlati tanácsokat kapsz, hogyan győzd le a gyümölcsöző élet akadályait: a félelmet, az elszigetelődést, az időhiányt és az alkalmatlanság érzését. Ez a forradalmian új szemléletű könyv rávilágít, hogy az evangélizáció nem csupán egy szűk réteg kiváltsága, akik valamiféle különleges adománnyal rendelkeznek e téren, hanem mindannyiunk hétköznapi küldetése.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390782
Kiadó:
KIA
Eredeti cím: The Insider
Méretek:
140 x 197 x 15 mm
Súly: 0,315kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 264
Megjelenés dátuma: 2013.07.26
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Evangélizálás

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!