Fiókom

Isten mindent jóra fordít

Isten mindent jóra fordít [DVD]

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  1540 Ft
Fizetendő:
1540 Ft

Leírás

József története az egyik legizgalmasabb bibliai történet, amely számos tanulsággal szolgál napjainkban is. Olyan ember életét állítja elénk, aki félte az Istent. József nem rendült meg Istenben vetett reménységében, bár a testvérei gyűlölték, eladták rabszolgaként, majd börtönbe került. (mintegy 8-10 évre), ráadásul olyan bűnért amelyet el sem követett.
Bebizonyította, hgoy "azoknak, akik Istent szeretik, minden javukra szolgál" (Róma 8, 28). Történetéből sok tanulság levonható, és ez a DVD ezekből szeretne néhányat bemutatni. Tanítása 5 éves kortól kamaszkorig minden gyermeknek szól.
A Potifár feleségével történt eset is megtalálható benne, hiszen hűek szeretnénk maradni a Bibliához, és a jelenlegi erkölcsi állapotok is megkövetelik, hogy ilyen dolgokról is beszéljünk a gyermekek között.


Tulajdonságok

Kiadó:
VISZ
Kód: 4212
Méretek:
135 x 190 x 15 mm
Súly: 0,080kg
Lemezek száma: 1
Lejátszási idő: 41 min
DVD régió:
0 - Multi-Region
Hangformátum: Magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!