Fiókom

Isten túsza

Isten túsza

Üldöztetés - börtön - szabadulás

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3500,00 Ft
Internetes ár:  3150 Ft
Fizetendő:
3150 Ft
Megtakarítás:  350,00 Ft (10%)

Leírás

Andrew Brunson és felesége, Norine 1993-ban misszionáriusként érkezett Törökországba, ahol sokan még soha nem találkoztak keresztényekkel. A tevékenységüket azonban egyre nagyobb gyanakvás övezte. Andrew és Norine tisztában voltak a veszéllyel, de eltökélték, hogy addig maradnak, amíg Isten nem indítja őket arra, hogy hagyják el az országot.

2016-ban letartóztatták őket. Norine-t hamarosan elengedték, Andrew viszont börtönbe került terrorizmus és kémkedés vádjával. A török kormány az elnökkel szembeni puccskísérlet egyik főszervezőjének állította be. A két évig túszként fogva tartott lelkipásztor nevét hamarosan az egész világon megismerték: keresztények milliói imádkoztak érte, az amerikai kormány pedig példátlan lépéseket tett a szabadulásáért. Az Isten túsza Andrew bebörtönzésének, önmagával és Istennel vívott csatáinak, végül kiszabadulásának elképesztő igaz története.

Norine magyar származású, és Andrew büszke arra, hogy 2019-ben ő is megkapta a magyar állampolgárságot. Hálás a rokonainak, akik példát mutattak azzal, hogy a szocialista rendszer megpróbáltatásai alatt is hűségesen kitartottak a hitük mellett, lelki családjának pedig az imákért és az erőfeszítésekért, melyekkel küzdöttek az ügyéért.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632885636
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím: God's Hostage
Méretek:
142 x 197 x 15 mm
Súly: 0,325kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 272
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!