Fiókom

Istennel a diktatúrán át

Istennel a diktatúrán át

Veressné Ady Annával beszélget Révész Szilvia

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2990,00 Ft
Internetes ár:  2691 Ft
Fizetendő:
2691 Ft
Megtakarítás:  299,00 Ft (10%)

Leírás

Veress Ernőné Ady Anna története Diósadról, Ady Endre családjától indul. Férjével közös útjuk egy szokatlan lánykéréssel kezdődik, s életük később is bővelkedik a váratlan fordulatokban – különösen, miután megkezdik munkájukat lelkipásztorcsaládként az erdélyi gyülekezetekben.

Magyarságuk és megalkuvást nem ismerő hitük miatt hamar a rendszer célpontjává váltak. Egyre erősebb fegyvereket vetetettek be ellenük az állandó megfigyeléstől kezdve a fenyegetéseken, rágalomhadjáraton, kényszerkilakoltatáson keresztül egészen a mérgezésig és gyújtogatásig. A külső és a gyülekezeten belüli támadások mellett meg kellett küzdeniük balesetekkel, betegségekkel, és a gyakori költözésekkel együtt járó nehézségekkel is. Mindezek ellenére derűlátással, töretlen hittel és fáradhatatlan igyekezettel munkálkodtak azon, hogy minél többen megismerjék azt az Istent, aki a legnagyobb nyomorúságit is követői javára képes fordítani.

Révész Szilvia interjúkötetében egy nem mindennapi asszony szemszögéből követhetjük végig egy kegyetlen diktatúra tombolását és végnapjait, a romániai ébredést, s mindezek közepette egy nagycsalád örömeit és kihívásait. Az üldözés alatt szinte kézzelfoghatóvá vált számukra az ima ereje és Isten jelenléte, tisztán hallották a hangját, és a hitük egyre erősebbé vált. Ezt határoktól és politikai rendszerektől függetlenül ma is átélhetik mindazok, akik az átmenetileg nehéz időkben Isten örök országát keresik.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632885834
Kiadó:
Harmat
Méretek:
147 x 210 x 11 mm
Súly: 0,275kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 208
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!