Közbenjáró imádság
Közbenjáró imádság

Közbenjáró imádság

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1200 Ft


Megrendelhető
  Kosárba teszem
A ​közbenjáró imádság felvilágosítja és buzdítja az embert. Dutch Sheets érdekfeszítően tárja fel ezt a néha rejtélyesnek tűnő témát. Aki elolvassa, többet szeretne majd imádkozni, és több eredményről fog beszámolni.

Dr. Bill Bright: Eltöltötte a szívemet a lelkesedés a Közbenjáró imádság olvasása közben. Oly nagy áldás számunka ez a bölcs, Istentől ihletett használati utasítás, amely felfedi, hogy Isten milyen formában munkálkodik népe által. Krisztus Teste gazdagabb lesz ismeretben és a közbenjárás mélységében, készen arra, hogy a célba találjon.

Bobbye Byeerly: Ha imádsággal foglalkozó tankönyvet keresel, ez a legjobb! Dutch Sheets friss meglátásai megmozgatják hitedet, kibővítik ismereteidet, és minden szükségessel ellátnak ahhoz, hogy teljesítsd az Isten által neked kijelölt imaküldetést.

Dick Eastman: Ezer isteni üzenet van ebben a könyvben. Dutch munkáját áthatja az erő, a buzdítás és a tanítás. Olyan kérdésekre ad helyes válaszokat, melyekre gyakran helytelen válaszokat kapunk. A Közbenjáró imádság helyre teszi ismereteinket és tanainkat.

Ted Haggard: Minden imádkozó kereszténynek és közbenjárónak el kell olvasnia ezt a könyvet! A Közbenjáró imádság forradalmasítja az ember imaéletét. Semmilyen más, a közbenjárásról szóló könyv nem tartalmaz ilyen mélységű kijelentéseket.

Az imáid erőt hordoznak!

Ha Isten mindenható, miért van szüksége az imáinkra? Ha imádkozunk és mégsem történik semmi, azt jelenti ez, hogy Isten nem figyel ránk?

Ha valaha úgy is érezted, hogy az imáid nem érnek semmit, akkor ebből a könyvből megtudhatod, mennyire fontosak.

Dutch Sheets lelkipásztor és tanító bölcsen, kedvesen és humorosan magyarázza el az ima témakörének részleteit. Ez a könyv buzdít, bátorít arra, hogy „lehetetlen” dolgokért imádkozz és segít annak a kitartásnak a megszerzésében, amely az imaválaszok elnyeréséhez szükséges. Fedezd fel magadban az imaharcost! Ez gyökeresen megváltoztathatja az életét valakinek, akit szeretsz.
Kiadó: Zúgó Szél
Eredeti cím: Intercessory Prayer
Kód: 3713
Méretek: 140 x 210 x 15 mm
Súly: 0,315kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 256
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!