Fiókom

Kalauz a bibliai lelkigondozáshoz

Kalauz a bibliai lelkigondozáshoz

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1300,00 Ft
Internetes ár:  1170 Ft
Fizetendő:
1170 Ft
Megtakarítás:  130,00 Ft (10%)

Leírás

Ez a kis könyv elsősorban nem szakembereknek készült, hanem mindazoknak, akik keresztyén gyülekezeteinkben felelősséget éreznek és vállalnak hívő testvéreik lelki egészsége és hitbeli fejlődése iránt. Valójában minden újjászületett keresztyénnek szól, mert Isten mindegyik gyermeke tartozik azzal, hogy óvja és táplálja a többieket, ébressze az alvókat, bátorítsa a csüggedőket, s erősítse azokat, akik "halófélben vannak". Az a meggyőződésünk, hogy a gyülekezeti lelkigondozás mindannyiunk szívügye kell legyen.

Erre a pásztori lelkületre minden korban szükség volt, napjainkban azonban különös hangsúllyal kell fölhívnunk rá a figyelmet. Ebben a sötétségben nagy szükség van világító keresztyénekre, akiket nem vakít meg a korszellem, mert egészséges a hitük.


Hol tehetünk szert egészséges hitre? A rövid válasz: a jól működő emberi kapcsolatokban: a családban és a keresztyén gyülekezetben. Ha ezeket elpusztítjuk, tönkretesszük életünket is. Házassággal és családdal foglalkozó írásaim után most a gyülekezeti lelkigondozáshoz kívánok útmutatást adni a gyülekezet minden újjászületett tagjának.


Pálhegyi Ferenc

Tulajdonságok

ISBN: 9786155446016
Kiadó:
KIA
Méretek:
142 x 196 x 7 mm
Súly: 0,140kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 108
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Lelkigondozás

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!