Fiókom

Psszt! Csak semmi feltűnés!

Psszt! Csak semmi feltűnés!

30 év missziói munka a kommunista Európában

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  2500,00 Ft
Internetes ár:  2250 Ft
Fizetendő:
2250 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)

Leírás

Ha valaki megírja a XX. század úttörő misszionáriusainak a történetét, Margaret neve közöttük lesz.

A történet más korban játszódik. Azokban az időkben, amikor az emberek abban a hitben nőttek fel, hogy Isten fel tudja őket használni úgy, ahogy nem is álmodták, mégis készek voltak rábízni az életüket, bármit hozzon is.

Margaret anélkül lett iskolai tanárból a CEF, a Vasárnapi Iskolai Szövetség igazgatónője, majd misszionárius a kommunista Európában, hogy tervezte volna. Rokonai és barátai valószínűleg legalább annyira féltek attól, hogy elvesztette a józan eszét, mint amennyire a biztonságáért aggódtak.

Egyszerre csak olyan szolgálatban találta magát, amely Isten Igéjét csempészte a vasfüggöny mögé. Nem a szokványos módon, hanem tanítói anyagot vitt titokban hívőknek, és arra készítette fel őket, hogy Krisztusról beszéljenek a gyerekeknek.

Mások merésznek tartották, és talán úgy ítélték meg, hogy túlzásba viszi az utazásait; Margaret azonban ezeket az utakat egyszerűen a következő lépésnek tekintette, amit Isten kívánt tőle.

A nehézségek, fájdalmak, a személyes küzdelmek és a csüggedés jellemének erősödését szolgálták. Ma pedig, nyugdíjas korában, továbbra is a világot járja, és keresi az alkalmakat, hogy az evangéliummal szolgáljon.

Nem mindennapi életről és nem mindennapi asszonyról szól a történet, hanem Isten egyik különleges gyermekéről, egy igazi misszionáriusról olvashatunk a könyv lapjain.

S a történetnek még nincs vége!

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390669
Kiadó:
KIA
Eredeti cím:
Shh! Don't Be Conspicious
Kód: 3880
Méretek: 140 x 215 mm
Súly: 0,570kg
Kötés: papír
Oldalszám: 341
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!