Szabadulás félelmeinkből és szenvedélyeinkből

Tulajdonságok

ISBN: 9789636965075
Kiadó:
Szent Gellért
Kód: 6544
Méretek:
125 x 178 x 10 mm
Súly: 0,185kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 184
Nyelv: magyar

Végleg elfogyott

Bolti ár: 1900,00 Ft
Internetes ár: 1710 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Szabadulás félelmeinkből és szenvedélyeinkből

Gyökössy Endre (Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

Magunkról tudjuk, hogy ebben a furcsa, modern világban gyakran van mitől félnünk. Az állandósult félelem miatt végül már nem is tudjuk, mitől félünk, csak szüntelen szorongunk. Ennek a különös állapotnak négy megnyilvánulási formája létezik. Kötetünkben megismerkedünk ezzel a négy jellemző embertípussal.
Ne másokat, hanem magunkat ismerjük fel a jelemrajzokban! Ha így teszünk, könnyen megleljük a félelem ellenszerét. Gyökössy Bandi bácsitól segítséget kapunk ahhoz is, miként szállhatunk szembe a bűnnel, vagy éppen hogyan erősíthetjük meg akaratunkat. És kit ne érintene, hogy miként nyerhetjük vissza lekötött lelki energiáinkat? Végül külön részletes eligazítást kapunk a depresszióról, tüneteiről, nehézségeiről - és az abból való szabadulás útjáról.


Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Gyökössy Endre

(Rákospalota, 1913. február 17. – Budapest, 1997. november 20.) református lelkész, pszichológus.

Édesapja, id. Gyökössy Endre jogász volt. Elemi iskoláit Újpesten végezte, majd ugyanott a Könyves Kálmán Gimnázium diákja lett. Érettségi után Nagykőrösön tanítói oklevelet szerzett. A budapesti Református Teológia elvégzése után 1939-ben avatták lelkésszé, és a Kálvin téri református templomban kezdte meg szolgálatát. Két doktorátust szerzett: egy bölcsészetit és egy pszichopedagógiait. A bázeli egyetemen Karl Barth és Emil Brunner neves professzorok mellett többek között egyházjogot és pasztorálpszichológiát tanult, később a gyakorlati teológia kutató professzora is lett.

1941-ben házasodott meg Bázelben. Öt gyermeke született, közülük kettő meghalt.

Számos könyv szerzője.

(forrás: Wikipédia)


Kategóriák

Termékek » Könyvek » Lelkigondozás