Fiókom

99 hasznos jótanács!

99 hasznos jótanács!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  450,00 Ft
Internetes ár:  405 Ft
Fizetendő:
405 Ft
Megtakarítás:  45,00 Ft (10%)

Leírás

Az osztályon belüli fegyelmezés, egyszerűen kifejezve, a házirend foganatosítása és együttműködési minták kialakítása annak érdekében, hogy a tanulás hatékonyságát maximalizáljuk, a szétszórtságot pedig a minimálisra csökkentsük. Minden tanár egyben "fegyelmező" is.
Az osztályban megfelelő fegyelmezés nélkül értékes tanítási idő vész el, ami mind a tanárban, mind a diákokban csalódottságot szül. Mivel minden osztályközösség válhat "problémás csoporttá", minden tanárnak szüksége van olyan módszerek elsajátítására, amelyek segítségével elkerülheti az osztályon belüli zűrzavar kialakulását.
Az órák sikeres lebonyolításához nincs csodaszer vagy varázsige. Nincs egyetlen egyszerű eljárás, amely minden helyzetben működik. A 99 hasznos jótanács! Fegyelmezés az osztályban a fegyelmezésre és óravezetésre vonatkozó ötletek széles skáláját kínálja, amire minden tanárnak szüksége van. Minden javaslat megalapozott pedagógiai elméletekre és bibliai alapelvekre épül, amelyeket az osztályterem olvasztótégelye finomított ki

A 99 hasznos jótanács! Fegyelmezés az osztályban c. kiadvány a gyakorlati óravezetés és fegyelmezési módszerek bővített tárházát nyújtja. Minden tanárnak arra kellene törekednie, hogy ezeket a javaslatokat szolgálata szerves részévé tegye.

Tulajdonságok

ISBN: 9630455121
Kiadó:
ACSI
Eredeti cím:
100 Ideas That Work
Kód: 16
Méretek:
142 x 197 x 3 mm
Súly: 0,050kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 32
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Oktatás

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!