Fiókom

David Wilkerson

David Wilkerson

Kés, kereszt és a hit embere

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3750,00 Ft
Internetes ár:  3375 Ft
Fizetendő:
3375 Ft
Megtakarítás:  375,00 Ft (10%)

Leírás

David üzenete a New York-i bandák és a környéki közösségek hatásos és életeket megváltoztató missziójával definiálható … ahogy a lenyűgöző életéről olvasol, kívánom, hogy a szíved ugyanazzal a vágyakozással égjen, hogy megismerd Krisztust az ő teljességében és dicsőségében.

 - Franklin Graham, a Billy Graham Evangelistic Association és a Samaritan’s Purse elnöke és vezérigazgatója

FÜGGŐK, BANDATAGOK, DROGDÍLEREK, akiket az Ige emészt, ahelyett, hogy az utcák falnának fel.

David Wilkerson, egy sovány pásztor a falusias Pennsylvaniából az 1950-es és ’60-as években nyakába vette New York nyomorvilágát, sokakat megnyerve a függőség mélységéből a megváltás magasságába. Akkor, a következő ötven évre tekintetét az elesettekre, az elfeledettekre, és a félretaszítottakra irányította, miközben a nemzet aludt.
Wilkersonnak radikális nézőpontja volt, mert elhitte, hogy Isten képes – és hajlandó – nagyszerű dolgokat véghezvinni az elutasítottak és az elveszettek körében. Állhatatosan kitartott abban, hogy a kultúrával szembeszállva ne mondjon le az utcán élő emberekről, még akkor sem, amikor ők már lemondtak önmagukról.Wilkerson a kitartó szeretet és az evangélium kombinációját vitte az Amerikai Egyesült Államok bűntényekkel legfertőzöttebb városának utcáira, amit a bestseller könyve a Kés és kereszt is szimbolizál. Ebben a könyvben elolvashatod a történetből kimaradt részeket, melyeket azok teljességében fia, Gary mesél el. Egy megragadó történet, ami tele van szívfájdalommal, reménnyel és szenvedéllyel. David Wilkerson kihívás elé fog állítani, hogy vedd komolyan Isten elhívását és szeresd a legjelentéktelenebbeket – mintha csak az életed függne tőle.

Tulajdonságok

ISBN: 9786158017015
Kiadó:
MPE
Eredeti cím:
David Wilkerson
Méretek:
173 x 240 x 30 mm
Súly: 0,640kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 336
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Isten jóakarata
Isten jóakarataPapír:  1453 Ft
1615,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!