Fiókom

Kisinyovtól Haifáig

Kisinyovtól Haifáig

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  500,00 Ft
Internetes ár:  450 Ft
Fizetendő:
450 Ft
Megtakarítás:  50,00 Ft (10%)

Leírás

Haifa sok lakója ismerte Ida nővért. Talán nem mindegyik tudta, hogy Kisinyovban nőtt fel vallásos zsidó családban. Azonban mindenki, aki ismerte, tudta, hogy dr. Churcher rendelőjében dolgozik és kedves mosollyal segít mindenkinek, akinek szüksége van rá, fiatalnak, öregnek, zsidónak és arabnak egyaránt. Ebben a városban élte át a második világháborút, Izráel államának megalapítását és a függetlenségi háborút. Mindenben az isteni gondviselést látta. Nem szándékozott történelmet írni, de életleírása megélt történelem.
Az államalapítás után tömegével érkeztek az új bevándorlók a fiatal országba, amely minden igyekezete ellenére képtelen volt anyagi és lelki szükségleteiket kielégíteni. Ida nővérnek tág tere nyílt népe iránt érzett szeretetét kimutatni. Saját szavaival élve: "...a berni anyaház kedves munkatársai, valamint angliai és svéd barátaink telerakták kezeinket, és így sokaknak tudtunk nemcsak lelki, hanem gyakorlati segítséget is nyújtani."
Ida nővér azzal fejezi be történetét, hogy megköszöni Istennek és Messiásának, hogy minden ígéret beteljesedett az életében. És mi, akik abban a kiváltságban részesültünk, hogy ismerhettük őt, hálásak vagyunk mindazért, amit hite és hűsége által nyertünk. Emlékét szívünkbe zárjuk!


Tulajdonságok

ISBN: 9639867253
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
Von Kischinew nach Haifa
Kód: 3775
Méretek:
100 x 183 x 3 mm
Súly: 0,050kg
Kötés: füzet
Oldalszám: 56
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!