Fiókom

A lelkész és az elnökök

A lelkész és az elnökök

Billy Graham a Fehér Házban

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  3200,00 Ft
Internetes ár:  2880 Ft
Fizetendő:
2880 Ft
Megtakarítás:  320,00 Ft (10%)

Leírás

Az amerikai elnököknek is szükségük van olyan emberekre, akik megértik őket, és akiknek feltehetik az élet legfontosabb kérdéseit. Ilyen ember a világ legismertebb prédikátora, Billy Graham, aki több mint ötven éve valamennyi hivatalban lévő elnökre nagy hatással volt, Harry Trumantól George W. Bushig. Graham mindannyiuknak tanácsadója volt, mindannyiukkal együtt imádkozott, ismerte házastársaikat, munkatársaikat - és szerepet játszott szinte az összes elnökválasztási kampányban 1952 és 2008 között.

Az elnökök hozzá fordultak, ha vigasztalásra és megerősítésre volt szükségük. "Honnan tudhatom, hogy a Mennybe kerülök?" - faggatta Eisenhower. "Hisz Ön Jézus Krisztus második eljövetelében?" - kérdezte tőle Kennedy. "Fogok találkozni a szüleimmel, ha meghalok?" - tudakolta Johnson.

Bill és Hillary Clintonnak a megbocsátáshoz volt szüksége segítségre. George W. Bush pedig azt firtatta, vajon rosszabbak-e egyes bűnök a másoknál.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639617193
Kiadó:
Új Spirit
Eredeti cím:
The Preacher and The Presidents
Kód: 6844
Méretek:
150 x 232 x 34 mm
Súly: 0,880kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 550
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!