Fiókom

Neveden szólítottalak

Neveden szólítottalak

Egy baptista misszionárius a XX. században: dr. Tóth Piroska

(Szerkesztő)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  2999,00 Ft
Internetes ár:  2699 Ft
Fizetendő:
2699 Ft
Megtakarítás:  300,00 Ft (10%)

Leírás

"Dr. Tóth Piroska rövid életrajzát és a külmissziós szolgálatából küldött leveleit olvasva több meglepetés ért. Nem gondoltam eddig, hogy ekkora hit, akaraterő, odaszánás kell már ahhoz is, hogy valaki ilyen szolgálatra felkészüljön és alkalmassá legyen. Az még jobban meglepett, hogy a szolgálat végzése során milyen hatalmas nehézségekkel, akadályokkal kellett Dr. Tóth Piroskának Istentől nyert hűséggel, ötletes bölcsességgel és meg nem hátráló határozottsággal helyt állnia.

A legjobban pedig az lepett meg, hogy Piroska – a külmissziós évek után - mekkora aktivitással és áldozatkészséggel segített a magyarországi kórházaknak, szociális intézményeknek. Lelkesítő példát nyújt hitben és meg nem hátráló hűségben. Elénk tárja, hogyan lehet önzetlen áldozatkészséggel a Krisztusban nyert szeretet gazdagságát megosztani rászoruló emberekkel. Szeretettel ajánlom ezt a könyvet azért is, mert a példaadás mellett megismerkedünk egy ázsiai és egy afrikai országgal is."

Id. Kovács Géza lelkipásztor

Tulajdonságok

ISBN: 9789631230901
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
160 x 230 x 9 mm
Súly: 0,290kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 112
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!